Astrolog Can Aydoğmuş Anatolium’da çarpıcı açıklamalar yaptı

25 Aralık 2018 Salı

“Türkiye'nin Nostradamus”u olarak tanınan Astrolog Can Aydoğmuş, Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi'nde gerçekleşen “Yeni Yılda Yeni Bir Sen Festivali” kapsamında gerçekleşen söyleşiye katıldı

astrolog-can-aydogmus-anatoliumda-carpici-aciklamalar-yapti

Banu Noyan organizasyonuyla Anatolium Marmara AVM ziyaretçileriyle buluşan Can Aydoğmuş, katılımcılar arasında yapılan çekilişle 10 kişinin astroloji haritasını çıkardı. Sosyal medyada “canyazıyor” adıyla tanınan Aydoğmuş, kendisine sorulan tüm soruları yanıtladı.

Ünlü astrolog Can Aydoğmuş'un açıklamaları şöyle: “2019'da Türkiye için değişim ve dönüşüm yılı olacak. Daha pozitif düşünmek iyiye odaklı olmak çok önemli.  Mayıs-ekim arası büyük olaylar yaşanacak. Çok büyük sırlar açığa çıkacak. 2023'ten sonra Türkiye çok güçlü bir döneme girecek. Çok büyük yeraltı kaynakları çıkacak.  Türkiye dünyanın en büyük 2 gücünden biri olacak. Bütün bunlar yaşanırken, magazine zamanımız olmayacak.” dedi.

Magazin dünyasının ünlü isimleriyle ilgili de konuşan astrolog: “Zeki Müren ve Tarkan'ın yıldız haritasına bakmayı çok isterdim. Cem Yılmaz yıldız haritası çok güçlü bir yerde.” açıklamasında bulundu.

Son dönemde art arda yaşanan depremlerle ilgili ise: “Büyük İstanbul depreminin astrolojik olarak 10 yıl sonra olma ihtimali yüksek görünüyor. Ama bu yıl yangınlara dikkat edelim.” diyerek doğal afetlere karşı uyardı.

Firma Fotogalerisi Bulunmuyor
Firma Videosu Bulunmuyor