Makromarket'in Afra Satınalması Hakkındaki Basın Açıklaması

29 Ekim 2007 Pazartesi

Sabah saatlerinde Türk basınında ilk kez perakende.org tarafından verilen haber, ilerleyen saatlerde Makromarket yöneticileri tarafından da teyit edilmişti.

Akşam saatlerinde haber portalımıza ulaşan basın açıklamasında ise şu bilgilere yer verildi. Perakende satış mağazaları işletmeciliği alanında faaliyet gösteren, Kombassan Giyim Gıda Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret A.Ş. ile Şeref Makromarket Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında yapılan görüşmelerde; Kombassan Giyim Gıda Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından Afra markası ile işletilen perakende satış mağazalarının, Şeref Makromarket Sanayi ve Ticaret A.Ş.ne devredilmesi konusunda ilke anlaşmasına varılmıştır. Konuyla ilgili kamu kurum ve kuruluşlarından alınması gereken izinler için gerekli müracaatlar yapılmış olup, devir süreci hakkında kamuoyu ayrıca bilgilendirilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. Makromarket Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör

Firma Fotogalerisi Bulunmuyor
Firma Videosu Bulunmuyor

Notice: Undefined variable: resim_id in C:\_wwwroot\application\modules\default\views\scripts\haberler\index.phtml on line 193