Goldaş'tan Basın Açıklaması

Goldaş, tedarikçisi The Bank of Nova Scotia'la yaşadığı ihtilafla ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı

Eklenme Tarihi : 03 Eylül 2009 Perşembe
goldastan-basin-aciklamasi
Basına ve kamuoyuna,Şirketimiz ile Fransız Bankası Societe Generale arasında devam etmekte olan ticari ihtilafın etkisiyle şirketimizin tedarikçilerinden The Bank of Nova Scotia, 10.06.2009 tarihinde taraflar arasındaki sözleşmelerden kaynaklanan ticari anlaşmazlığa ilişkin 10.942.762,97.-USD.lik alacak iddiasıyla şirketimiz aleyhine haksız bir adi takip başlatmıştır. İşbu takip ile ilgili 19.06.2009 tarihinde gerekli itiraz ve müracaatlarımız yapılmış olup, sonucu beklenmektedir. Söz konusu ihtilafa ilişkin ihtiyati haciz, icra v.b. hukuki girişim bulunmamaktadır. Başlatılan takibin şirketimizin üretim ve satışlarını olumsuz yönde etkilemesi söz konusu değildir.Basında bugün yayınlanan haberle ilgili olarak şirketimize henüz Adli Merciler tarafından herhangi bir bildirim yapılmamıştır, böyle bir tebligat tarafımıza ulaştığında kamuoyuna ilgili açıklama yapılacaktır.Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunulur.Goldaş Yönetim Kurulu