Genel Kurul fotoromanı

Perderin 2nci Genel Kurulu Bursada yapıldı. O gün ben de o keyifli atmosferin içindeydim. Genel kurulla ilgili geniş bilgileri bu sayımızda okumuşsunuzdur. Ben sizlere o günün içinden seçtiğim gülümseme anlarından bahsedeceğim.

Eklenme Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe
genel-kurul-fotoromani
Genel Kurul günü, kongreden başka iki önemli olay daha vardı. Birisi Perderin dinamik üyesi Özhanın açılışı diğeri de Türk milli takımının Hırvatlarla yapacağı maçtı. Özhan marketler zinciri gerçekten çok şanslıydı. Bu kadar meslektaşı bir araya getirip kurdele kestirmek herkese nasip olmazdı. İşte kongre gününün fotoromanı; 1. Bursa Perderin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özhanın dünyalar tatlısı kızı adeta açılışın maskotu oldu. Beklide yıllar sonra babasının yerine geçerek Perderin ilk bayan üyesi olacak, kim bilir!2. Makarnayı bu kadar iştahla yiyen birine ilk kez rastladım. Az sonra derneğin köfte partisi olduğunu bilmesine rağmen makarnaya hayır diyemeyen Samsun Perder Başkanı Fevzi Pınarı makarna reklamcıları mutlaka keşfetmeli. 3. Türkiyede genel kurullar hep patırtı gürültüyle anılmıştır. Ama ben şahsen son yıllarda bu kadar sakin ve huzurlu bir kongreye şahit olmamıştım. Divan işi iyi götürdü. Eleştiriler dinlendi ve gerekli olanlar uygulanmaya alındı. Bazen heyecana kapılıp kabul edenler denildiğinde bende elimi kaldırıyordum. Divan başkanı beni de saydı mı bilemem4. Federasyon başkanlığına Şeref Songör yeniden seçildi. Konuşmasının bir yerinde yarım kalan işlerimiz var. Bu aşamada bırakıp gitmemiz yakışık almaz dedi. Ve sözünü bir atasözüyle bitirdi; dere geçerken at değişilmez! Başkan güzel ve süslü anlatım tarzıyla kendini dinleten birisi. Bir ara yeni yönetim kurulu sayısındaki değişikliği izah ederken anlattığı fıkra salonu kırdı geçirdi. Fıkra şuydu;Zeki Mürene kaç kardeşsiniz? diye sormuşlar.Rahmetli Müren de demiş ki;Üç oğlan, üç kız, bir de ben...!Esen kalın